Teraz Ultimo. Wkrótce B2 Impact.

Ultimo wkrótce zmieni nazwę na B2 Impact

Ujednolicenie nazwy oraz identyfikacji wizualnej to ważny krok na drodze rozwoju spółek należących do grupy B2 Impact. Wymiana doświadczeń na rynkach europejskich pozwala nam jeszcze lepiej obsługiwać klientów i bardziej efektywnie współpracować z partnerami biznesowymi. Nazwa firmy odnosi się do wpływu, jaki firmy windykacyjne mają na tworzenie zdrowego rynku finansowego przez umożliwienie powrotu osób zadłużonych do normalnego funkcjonowania i korzystania z usług finansowych.

Cieszymy się, że wkrótce nasi klienci i partnerzy biznesowi będą mogli równiez korzystać z nowych stron internetowych i adresów e-mail do kontaktu:

nasza strona www.ultimo.pl będzie dostępna pod adresem: www.b2-impact.pl

portal obsługi klienta www.eUltimo.pl będzie dostępny pod adresem: www.online.b2-impact.pl

Poza zmianą nazwy oraz identyfikacji wizualnej dla naszych klientów proces obsługi, wymagalności i spłata długu, który obsługuje Ultimo, a wkrótce B2 Impact*, pozostaje bez zmian. Nazwy i dane Wierzycieli** również nie zmieniają się.

* Zmiana nazwy Spółki uzależniona jest od decyzji sądu rejestrowego i będzie skuteczna z chwilą jej podjęcią i dokonania wpisu do KRS.

** Ultimo S.A. prowadzi działania na zlecenie Wierzycieli. Więcej informacji na ten temat znajdziesz na koncie klienta dostępnym pod adresem: www.eUltimo.pl lub w korespondencji indywidualnej.

Zobacz bazę plików