Ultimo w Biegu Firmowym 2023

To była rewelacyjna sobota 13 maja 2023! 4 drużyny z Ultimo i jedna z Ultimo TFI wraz z ponad 11 000 innych biegaczy pobiegło w szczytnym celu!

Pogoda dopisała idealnie, towarzystwo było świetnie i bardzo fajnie spędziliśmy ten dzień 😊 Spotkanie się w grupie znajomych poza Teamsami i biurem było świetnym pomysłem 😊 Było sporo śmiechu, niektórzy nawet powygrywali ciekawe fanty w konkursach 😊 No i tradycyjna pizza na koniec była idealnym zakończeniem tego sportowego dnia.

Ale najważniejsi tego dnia byli nasi ultimowi sportowcy. Wszyscy biegacze spisali się na medal! Bardzo gorąco gratulujemy naszym biegaczom, nie tylko wyników (bo nie one były najważniejsze), ale zaangażowania i wysiłku 😊 Przekuliśmy je w coś bardzo dobrego, bo wspólnie zasililiśmy konto Fundacji Everest i jej podopiecznych, których również spotkaliśmy na Stadionie Olimpijskim. Raz jeszcze gorące gratulacje! Jesteście wielcy!

ZOBACZ LISTĘ PLIKÓW